Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 mei 2022, hebben jullie het gelezen lieverds?

Het wordt deze week toch weer verdomd koud. En we hebben net de bonen gepland. Ze staan er prachtig bij al zeg ik het zelf! Nu maar hopen dat ze niet al teveel last hebben van de kou. Het lijkt me zo leuk onze eerste eigenste sperzieboontjes te eten, wat een feest!

https://youtu.be/XNWBwMuhWwg

Ik wacht nog ff met de tomaten, laat ze nog maar een weekje in de kas staan voordat we ze naar buiten brengen. De grootste bedreiging, naast de kou, zijn de slakken, ze zijn al bezig geweest met het terroriseren van de kolen en de kropsla. Tis nog minimaal maar wel iets om op te letten! De rabarber gaat als een dolle! Nog een paar weken en dan kunnen we ermee aan de slag, heerlijk die fris zure smaak van verse rabarber, tis lang geleden dat ik dat gegeten heb.

https://youtu.be/XNWBwMuhWwg

4 meerkoeten nesten kom ik tegen op mijn wandeling met Sam! Wat een doorzetters zijn meerkoeten. Gisteren vond ik weer 3 lege eieren die kraaien uit hun nesten hadden geroofd. Maar ze bouwen gewoon een nieuw nest en gaan er weer voor. Knap hoor.

https://youtu.be/XNWBwMuhWwg

Het aantal zelfmoorden onder jullie, de kids, is met 35% gestegen. Kraaien hebben wij als mensen niet nodig om onze nesten leeg te roven. Wij zijn in staat onze eigen kinderen op te offeren. We gooien ze in een poel van opgelegde waarheden, gendergeneuzel en absurde verboden. Een onbezorgde jeugd is verworden tot een gevecht tegen muren van dogma’s. Genderneutraal, klimaatonzin, blm, crt en nog zoveel meer BS worden als waarheden opgelegd, een afwijkende mening wordt niet getolereerd. Nogmaals sorry kids, wat heb ik er een zooitje van gemaakt.

https://youtu.be/XNWBwMuhWwg

https://youtu.be/XNWBwMuhWwg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *