Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 mei 2022, nou kids, ik las gisterenavond mijn stukkie van gisteren ff na.

Dat ge-sorry daar ben ik nu eigenlijk wel een beetje klaar mee. ik snap er geen reet van dat we het zover hebben laten komen maar om dan verdoofd in een hoekie te gaan zitten sorry’n daar schiet niemand iets mee op. 2 jaar sorry roepen is wel genoeg! Tijd om ermee op te houden. Sorry🤠

Gisteren mocht ik weer koken voor een groepje mensen. We hebben het daarna met zijn allen opgegeten. Zittend aan een grote tafel genoten we van verse groenten, een vegetarische schotel en heerlijk gestoofd vlees. Samen eten! Wat is dat toch een geweldige tool om te verbinden. Om mensen van verschillende pluimage bij elkaar te brengen, liefde te verspreiden. Eten troost, verzadigd, brengt warmte en geeft geborgenheid. En als je het samen doet dan is het nog geSellig ook!

Samen eten! Dat zegt het wel, toch? Volgende week woensdag wordt het volgens buienradar prachtig weer. Een mooie dag om te gaan koken, om samen te eten. Dan heb ik nog een week om jullie over te halen mee te eten. Dat moet toch wel lukken? Daar hebben jullie toch wel zin in? Misschien dat er nog buren zijn die mee willen eten, of zwervers, we gaan het zien. Voor een minimaal bedrag kan je mee eten, kan je wat meer missen dan kunnen we dat investeren in de toekomst! Tis wel eten wat de pot schaft, zowel vlees als vega. Heb je tijd om wat langer te blijven dan is dat mogelijk!

Samen eten! Kheb er zin an, Tsja dat krijg je met dat mooie weer… Op kleine schaal verbinden en plezier maken en ondertussen zorgen dat we ons voorbereiden op nog meer gezelligheid in een snel veranderende wereld waarin we elkaar hard nodig gaan hebben. Samen eten is een mooie start. 11 mei, geSellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *