Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 mei 2022, dit gaat een latertje worden kids, ik heb geen wifi.

Tis nu nog vroeg maar zonder wifi kan ik mijn stukkie niet plaatsen. Dus zo dadelijk eerst op zoek naar prik, als er meer mensen wakker zijn. Genoeg te doen tot die tijd, Sam moet nog uit, de kippen willen van alles en er wacht nog een logion van Thomas op me. Dat wordt een uitdaging aangezien ik geen internet heb, ik moet kijken of ik ze een x kan uitprinten dan heb ik daar geen last van.

Btw de grootste uitdaging, de aankomende tijd, gaat het ontbreken van wat altijd was worden. Tis ongelooflijk hoe snel we gewend zijn geraakt aan de ongekende luxe dat alles er altijd is. Aardbeien in de winter, overal prik, altijd vervoer op de momenten dat jij het wil, 24 x 7 het laatste nieuws, meerdere keren douchen per dag. Alles is er in overvloed, al decennia, wat een uitdaging gaat het worden dat dat minder wordt.

Tis zondag, dit is de derde x dat ik aan deze alinea begin. Ik wil hem luchtig houden maar dat lukt niet echt. Kheb deze ochtend al geschreven over de doodstraf, oorlog en honger. Maar dat wil ik niet. Het moet gaan over jezelf herinneren, meerkoetjes en liefde. Tis niet zo slecht geen internet! Jezelf herinneren lukt alleen maar als je naar jezelf op zoek gaat. En je vind jezelf niet op het www, integendeel daar vind ik onderwerpen als honger, oorlog en de doodstraf. Ik moet mijn tijd beter gaan indelen. Ik moet met Sam uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *