Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 april 2022, het is echt ongelooflijk wat er wereldwijd gebeurt lieverds!

Maar niemand trekt zich er hier wat van aan. Tis natuurlijk niet leuk om je, vanuit je luie stoel, druk te moeten maken over waarom brood in Noord-Afrika op rantsoen is, en wat de gevolgen daarvan gaan zijn. Dan is het op een gezellige manier doorkomen van de paasdagen veel belangrijker! Zullen we vandaag lekker naar het strand? Of huren we een bootje en varen we door de grachten?

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Als ik alle crisissen op ga noemen dan wordt dit geen stukkie maar een boek. En dat willen we niet, een boek schrijven over alle crisissen lijkt me verdomd saai. Vooral omdat de reden achter al deze ellende 1 en dezelfde is, hebzucht. Wat voor naampje er ook aan wordt gehangen het komt elke x weer op hetzelfde neer, hebzucht, hebzucht en hebzucht.

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Hebzucht leid tot luiheid. Het ‘ja maar koertje je kan er toch niets aan doen’, hoor ik al mijn hele leven. Ik ben er zelf ook bijna in gaan geloven! Heb lang meegedaan omdat ik er toch niets aan kon doen. Wat een fucking onzin. Dus omdat je er niets aan kan doen doe je er maar aan mee. Bah, hebzuchtige luie wezens zijn we.

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Ik keek vanmorgen vroeg naar een kort verslag op youtube over Skid Row. Ik volg dat kanaal al een paar jaar, het heet invisible People. Ongelooflijk wat daar plaatsvind! Skid Row is een straat in Los Angeles, tis zo absurd, het is echt bizar. Tis niet dat Skid Row iets is van deze tijd maar de expansie van het probleem is zo grotesk, wat een ramp, geloof me Amerika is een derde wereld land.

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Een filmpje over Shanghai deed me huilen, wat daar gebeurt is een onmenselijke experiment uitgevoerd door eerzame burgers die er niets aan kunnen doen. 2000 jaar misleiding, 2000 jaar onzinnige geschriften over schuld, boete en iemand die zich daarvoor heeft opgeofferd. Hoe is het toch mogelijk, dat wij dat zijn gaan geloven. Dat iemand kan sterven voor een ander zijn zorgen? Wat heeft dat voor nut? Waar ligt dan onze verantwoordelijkheid?

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Nou ja, die vragen heb ik dus al mijn hele leven en daarom ben ik zo blij met wat ik nu leer over de Gnosis, de Katharen, over Jezus die zij: “Sta op en herinner jezelf”. Dat Jezus in mij is, dat God in mij is, dat ik de verandering ben. Misschien niet in dit leven, maar ach ik heb er nog zoveel.

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Ik heb weer een nieuwe vlog. Het uploaden duurde gisterenavond alleen zo lang dat ik in slaap ben gevallen🤠. Mocht je hem leuk vinden geef een x een duimpje. Kan me voorstellen dat dat eng is, je associëren met een man in een jurk. Maar das wel lekker woke! En inclusief! Alvast bedankt:-)

https://youtu.be/XwcW9aGKGco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *