Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 april 2022, zo wat is het koud kids!

Maar tis wel stralend weer! De terrassen gaan volstromen, drukte op de wegen naar het strand en pretparken, we mogen er weer uit, lekker man!

https://youtu.be/o9EKW2nP5oA

Sam heeft er ook zin in, in vandaag. Sam heeft altijd zin in het nu. Het enige waar Sam mee zit is met wat spoken uit het verleden, al kan hij ze zelf niet benoemen. Die zullen we langzaam weg moeten zien te jagen. Zodat we alleen nog maar maar in het nu hoeven te zijn.

https://youtu.be/o9EKW2nP5oA

Ik weet, ik moet het er niet over hebben maar het heeft mij deze week echt geraakt. Hoe markie, met droge ogen, verkondigde dat onze economie geweldig draait. Of de werkgevers niet wat meer kunnen gaan betalen aan hun werknemers, dat dat een sociale plicht is, wat weet die man van sociaal? Wat weet die man van de economie? Het is zo absurd wat deze man uitkraamt dat het crimineel is. Minimaal 60% van de mensen in dit k*tlandje doen net of ze hem geloven, zodat ze zelf niet hoeven na te denken, geen verantwoordelijkheid hoeven te nemen, gewoon door kunnen gaan met hun zielige leventje. Wat een triestheid.

https://youtu.be/o9EKW2nP5oA

Mijn leven wordt steeds interessanter, gek hè. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik dat 2 jaar geleden niet had verwacht. Bij dakloos zie je al snel een ongeschoren in zichzelf mompelende man voor je, nou kijk naar mijn vlogjes en dan klopt dat wel🤠. Bij dakloos denk je niet aan groei, ontwikkeling, leren, liefde en geluk! Terwijl dat precies is wat er met mij gebeurt. En dat is dan ook de reden waarom ik met mijn smoel op YouTube sta, om dat duidelijk te maken. Dat groei, liefde en geluk niet afhankelijk zijn van geld, status en de grote van je auto. Dat je zonder veel meer kan hebben. Hmmm lastige zin. Maar hij klopt wel!

https://youtu.be/o9EKW2nP5oA

Daarnaast vind ik het ook leuk om te doen, als ik hem daarna afluister lig ik in een deuk. Ik hoop dat meer mensen dat doen. Dat mijn filmpies een lach naar boven halen. En wie weet kunnen we iets met wat ik leer over de katharen en de gnosis. De revival of de gnostiek! Zal tijd worden….

https://youtu.be/o9EKW2nP5oA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *