Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 juni 2024, gisteren heeft de premier van Columbia de vredesconferentie in Zwitserland verlaten.

Persoonlijk dacht ik eerst dat dat misschien was omdat tie wilde gaan skiën. Het sneeuwt namelijk in de Zwitserse Alpen. Maar nee, de beste man had er genoeg van, het was geen vredesconferentie liet hij weten maar een oorlogsconferentie. Daar wenste hij niet aan mee te doen, dus ging hij weg.

Ik ken dat. Dat je er niet meer aan mee wil doen. Aan de leugens, aan het bedrog, aan de spelletjes die gespeeld worden. Tijdens mijn werk als account manager vroeg ik me vaak af waarom het spel zo gespeeld werd. Waarom er niet door iedereen gewoon werd samengewerkt om tot de beste oplossing te komen maar er spelletjes werden verzonnen om zogenaamd concurrentie te creëren. Concurrentie. Wat een raar, dom, totaal onzinnig en nutteloos begrip. Welke nono heeft dat verzonnen? Maar de mens is er wel ingetrapt, is er in gaan geloven, sukkels zijn we.

Ooooo wat dwaal ik weer af. Er gaat veel door mijn hoofd. We staan aan het begin van een derde wereldoorlog en er is niemand die er iets tegen doet. Er zijn geen vredesdemonstraties of ‘make peace not war’ activisten, geen ‘give peace a change’ op de radio. Ik wil me vandaag weer een keer verontschuldigen lieve kids. Ik begon er mijn stukkies mee ruim 4 jaar geleden.  Verontschuldigen voor de zooi die wij, mijn en voorgaande generaties, ervan gemaakt hebben. Terwijl we de kans hebben gehad het anders te doen. Toen de muur viel, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Sorry kids, aan jullie allemaal…

Één reactie op “16 juni 2024, gisteren heeft de premier van Columbia de vredesconferentie in Zwitserland verlaten.”

Ik hoop dat iedereen snapt dat we in een soort ‘hollywood filmproductie’ zitten waarvan het script reeds is geschreven. De agenda van de elite gaat gewoon door. Ze zijn meesters in het manipuleren van het schapenvolk. Als je je dat realiseert hoef je niemand verontschuldigingen aan te bieden.

Ik dacht dat je dat al wel wist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *