Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 juni 2024, afgelopen weekend was er een feestje bij de buren.

De buren betekent een kilometer of 2 verderop. Maar het was een goed feestje met live bands en een flinke dixo dus hoorde je het feestgedruis ook hier en het klonk errug gezellig. Eigenlijk had ik er ff heen moeten gaan, edoch het werk vraagt best wat energie dus dat heb ik maar niet gedaan, ben tenslotte al een jaartje ouder. Maar ik heb wel ff gedanst hier op de steiger, samen met Sam, al snapt tie er niets van.

Nu ga ik altijd vroeg naar bed, uur of 10 lig ik erin. En dan kan je je gaan ergeren aan de muziek van dat feestje. Ik doe dat maar niet. Ik ga er gewoon lekker naar luisteren en stel me voor hoe het is om daar te zijn en mee te feesten. Voor ik het weet val ik dan al, heel gelukkig, in slaap.

Niet iedereen kan dat. Ik sprak gisteren een man die zich dood had geërgerd aan de herrie van zaterdag op zondag nacht. Absurd vond tie het dat ze zolang waren doorgegaan, hij had geen oog dicht gedaan. En op zich begrijp ik dat ook wel weer, afgelopen oud en nieuw moest ik nieuwjaarsdag werken en had ik buren die tot een uur of 4/5 carbid bleven afschieten. Dat was erg irritant zeker als je er om 7 uur uit moet. Muziek kan ik wel handelen maar die onregelmatige knallen das killing. Tis dus maar goed dat het geen oorlog is in ons landje en ik stel voor dat we dat zo houden.

Ik wil al die warmongering idioten vragen om met elkaar te gaan praten zodat ik kan blijven slapen. Ik heb helemaal geen zin in tactische kernwapens of ballistische raketten die overvliegen. Nu zullen de ollongren’s en kala’s niet zo snel stoppen, voorgeprogrammeerd als ze zijn. Maar wat nou als wij gewoon gaan dansen? Al is het maar in je eentje op de steiger! Dansen en lekker eten maken, hoelang nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *