Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 juni 2024, een lijstje.

El Hamma, Tunesië, 17 oktober – Berlijn, Duitsland, 18 oktober – Montreal, Canada, 8 november – Yerevan, Armenië, 18 november – Lakewood, USA, 19 november – Sfax, Tunesië, 28 februari – Oldenburg, Duitsland, 5 april – Moskou, Rusland, 10 april – Warschau, Polen, 1 mei – Rouen, Frankrijk, 17 mei – Vancouver, Canada, 30 mei.

Dit zijn synagoge’s die sinds 7 oktober in de fik zijn gestoken of waar een poging toe gedaan is. Ik vind het zo ongelooflijk dat ik dit meemaak, ik kan me er echt niets bij voorstellen, had dit nooit durven denken, echt ongelooflijk.

Maar net als vorige keer doen we niets. Leven we ons leventje alsof er niets aan de hand is. Het in de fik steken van een synagoge mag geen naam hebben, who cares, laten ze het lekker zelf uitzoeken.

Waar we ons wel druk om maken is wat bij ons binnenkomt via MSM, discriminatie van minderheden bijvoorbeeld. Op de radio hoor je niets anders dan zielige verhalen van lopende hoofddoekjes die het zo moeilijk hebben omdat ze een hoofddoek dragen. Dat is nieuws! Hoe wij blanke, autochtone Nederlanders de moslims discrimineren. En dat levert ook rare situaties op. Hieronder een beeld van de mesaanval van afgelopen vrijdag in Duitsland. De arme, zielige, Afghaanse dader die 7 mensen neer stak zie je hier de politieagent neersteken die op dat moment een Duitse jongen tegen de grond houd die probeerde te helpen. De wereld is gek! Volledig gestoord, hoelang moet dit nog duren Heer.

Één reactie op “2 juni 2024, een lijstje.”

Het is een in scene gezette fake aanslag. De “aangevallen” islam criticus had een vierkante beschadiging in zijn broek met daaronder een zakje “bloed”, wat helaas niet was beschadigd. Alles om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *