Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 juni 2024, het was de warmste lente ooit!

Hoorde ik afgelopen zondag op de radio. Toch wel fascinerend hoe dat werkt, de media. In de US begon gisteren een rechtszaak tegen de zoon van wat zich op het moment de Amerikaanse president noemt en in het congres vond het zoveelste verhoor van fauci plaats, je weet wel die kleine gnoom die ons de covidhoax in heeft gemoffeld. De warmste lente ooit!! En ze spuiten nog wat zware metalen de lucht in, weathermodification, waarom niet.

Volgens de Televaag is de sneuvelbereidheid onder de Nederlanders groot. Media, waar halen ze het vandaan? Ene mevrouw sie dhian ho, van instituut Clingendael, stelt dat bijna de helft van de Nederlanders bereid is de wapens op te nemen tegen de poetin. 25% zou zelfs bereid zijn niet alleen te willen sneuvelen voor het vaderland maar ook voor Europa, ik vind het hilarisch. Misschien dat die jongeren eerst bij ons de afwas kunnen komen doen? En als ze dat dan een dag vol houden gaan we kijken of ze geschikt zijn om te vechten tegen de poetin.

We worden een oorlog in gerommeld en onze jongeren zijn volgens de Televaag sneuvelbereid. Op zich klinkt het wel lief, sneuvelbereid. Klinkt heel anders dan sterven. “Bijna helft van de jongeren bereid om te sterven voor het vaderland”. Der is vast lang nagedacht over het woord sneuvelbereidheid, dat moet wel.

Mijn zoon is niet sneuvelbereid. Wel achter zijn PlayStation, daar issie errug goed in, maar als het gaat om vechten tegen de poetin dan haakt hij af. Maar ik verwacht dat de propagandamachine van de overheid vanaf nu op volle toeren gaat draaien. Soldaatjes worden de nieuwe helden! Na het verplegend personeel is het nu tijd voor onze soldaten om domme dansjes te doen op tiktok. Ik verwacht dat ze volledig los gaan met het promoten van het leger en het verheerlijken van het sneuvelen/sterven/vermoorden van elkaar. Aan mij de taak om daar iets tegenover te zetten. Bijvoorbeeld dat je ook kan praten met elkaar, tijdens een kopje thee, met een koekje, lekker man.

2 reacties op “4 juni 2024, het was de warmste lente ooit!”

MSM doet geen onderzoek, die plempen het programma neer van de elite en dat heet brainwashen oftewel MK Ultra.

Daarom is mijn advies geen TV meer kijken en de radio ook op uit. Op deze apparaten zenden ze ‘programma’s’ uit en de naam zegt het al. En dat alles tussen de reclames door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *