Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 mei 2024, dickie.

26 jaar geleden was dick, als plaatsvervangend secr generaal van justitie, verantwoordelijk voor het in de doofpot stoppen van de Rolodex affaire. Kent iemand die nog? Maar liefst 4 van dick’s collega’s (topambtenaren dus) werden in de Rolodex affaire beschuldigd van georganiseerd kindermisbruik. j. demmink komt voorbij, Hoessein Baybasin, de Koerd die nu al ruim 27 jaar onschuldig in de gevangenis zit. dick weet ervan..

In 2005 was dickie hoofddirecteur van de IND, das de vreemdelingen baas. In dat jaar zijn ruim 800 asielkinderen verdwenen. Het is bewezen dat vele daarvan in de sex industrie zijn terecht gekomen. 800, dat zijn er meer dan 2 per dag.

dick is baasje aivd geweest, en baasje nctv. dick wil nu premier worden van alle Nederlanders, dick weet ook alles van alle Nederlanders. dick weet binnen 5 seconden wat jij gisteren gegeten hebt als dat nodig is. dick als premier, ongelooflijk maar waar.

En dickie was 1 met rutte. dick schoof onder het tapijt wat markie te heet onder de voeten werd. dick schoof met de regeltjes als dat beter uitkwam, dick schoof met wetten als die in de weg zaten. En nu wordt dickie premier, premier van alle Nederlanders! dick is daar neergezet door geertje, geert die al zijn hele leven in de tweede kamer zit. Het langst zittende tweede kamerlid issie zelfs. geert die alles maar dan ook alles heeft meegemaakt, die rutte begeleidde toen ie als broekie de kamer binnen kwam. Nee, dick is derde keus lees ik, ik geloof er geen reet van, we worden weer diep genaaid. Dit is allemaal zorgvuldig uitgedacht, niets is toeval, wat een poppenkast.

2 reacties op “29 mei 2024, dickie.”

Al die premiers zijn dick’s. Alleen bij deze dick is het alsof je de duivel in de ogen kijkt. Welke dick er ook komt te zitten maakt toch niet uit. Boven dick’s heb je weer andere dicks’s. Je zou haast gaan denken dat alles een complot is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *