Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 mei 2024, ik moet het ff hebben over wat er om ons heen gebeurt.

Zodat ik.niet in de war raak als de geschiedenis over een jaar of 10 herschreven is. Maar ja waar moet ik beginnen? Tis zo’n zooitje..

Dichtbij huis dan maar. Ons nieuwe kabinet. Ik ga geen voorspelling doen over de duur, nou vooruit dan, ik geef ze nog geen half jaar. Als ze al van start gaan, dat vraag ik me nog wel af. Red geertje het om zijn ministersploeg en semi-premier op te lijnen? Een beetje nadenkend mens gaat daar toch niet aan beginnen? Aan de andere kant, qua wachtgeld zit je goed als het mis gaat, armer wordt je niet van zo’n ministers baantje. Het maakt ook niet uit hoelang het duurt. ik heb het al eerder opgeschreven, rutte heeft aangegeven dat tie het best red om nog een paar jaar demissionair premier te zijn naast zijn baantje als Navo baasje. Het hoeden van een kudde Nederlandse schapen is geen dagtaak. Zolang je ze maar laat consumeren, er genoeg eurooootjes in stopt en ze af en toe het idee geeft dat ze heel belangrijk zijn dan blijft de Nederlander wel klagen, maar daar blijft het bij, tis een makkelijk kudde.

elensky number 5 against xi, wie gaat de meeste aandacht opeisen van het grote amerika? Btw, elensky is al een dag of 6 officieel geen president meer van Oekraïne. Maar dat maakt schijnbaar niet uit in een democratie, hij maakt zich er zelf geen zorgen om. Volgens mij is amerika zich aan het terugtrekken uit elensky’s land om zich beter te kunnen voorbereiden op een confrontatie met xi. Want die is er klaar mee met dat gedoe rondom Taiwan. Tis tijd om de boel te integreren. De usa gaat elensky in de steek laten, de europeaan moet het overnemen, er moeten mannen heen, heel veel mannen. Nu zijn er al Franse en Duitse militairen in Oekraïne aan het vechten, maar tis niet genoeg! De poetin moet verslagen worden, alle registers zullen opengaan, wat Napoleon en Hitler niet gelukt is gaan wij wel voor elkaar krijgen! Europa heeft nodig wat Rusland meer dan genoeg heeft, grondstoffen. Een Fins premiertje genaamd kala vind dat wij moeten zorgen dat Rusland wordt opgedeeld in heel veel kleinere landen die wij dan weer kunnen overspoelen met ngo’s om ze, net als de europeaan, te veranderen in consumerende zombie’s. Nou ik zet mijn geld op de poetin, zeker weten.

Wat een lang stukkie alweer. En ik ben er nog lang niet. Andere x weer verder, ik moet aan het werk. Lekker koken, mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *