Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 mei 2024, ben een beetje je moe, maar je hebt ook van die kleine beentjes…

Vandaag hopelijk de motor erin. En dan zo snel mogelijk de boot het water in, het is tijd. Gisteren geschuurd, gehoosd en geverfd. Je hoort me verder niet klagen want we boffen met het weer, heerlijk! Ik ben sowieso een bofkontje, maar dat wist ik al.

De vijfde kolonne, ze worden langzaam wakker. De kranten spreken van vreedzame demonstraties, ik hoop dat het volk dit keer wat verder durft te kijken. Das lastig, dat begrijp ik, maar er is niet zoveel tijd meer. Je kan ook lekker doorgaan met je leventje en denken na mijn de zondvloed, dat kan.

Dit was gisteren in Amsterdam. Joodse studenten werden vriendelijk ontvangen door de “demonstranten”. Is er iemand die gelooft dat dit studenten zijn? De vijfde kolonne, ze zijn wakker.

En dan hebben we er pfas bij, in een sloot in Fryslan, een enorme vondst. Morgen zijn het de tesla’s die vervuilen, overmorgen de zonnepanelen en de windmolens. Niet dat we niet wisten dat die dingen niet functioneren maar ach, financieel gaat het ons goed, fuck de kinderen, ik kan wel janken…

2 reacties op “8 mei 2024, ben een beetje je moe, maar je hebt ook van die kleine beentjes…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *