Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 mei 2024, het zijn drukke dagen.

Veel te druk naar mijn zin. Wat zal ik blij zijn als de Mithrandir weer in het water ligt. Dan minimaal een dag of twee ergens ver weg op een onbewoond eiland gaan liggen en uithuilen. Daar is het tijd voor.

Maar het 10 pk motortje, die ik een paar maanden geleden op de kop heb getikt, doet het weer! Na een jaar of 20 te hebben stilgestaan heeft DJ hem weer aan de praat gekregen. Nu moet tie nog de boot in, dat gebeurt hopelijk morgen. Vandaag de boot een extra likje verf geven. Tijdens het transport zijn er een paar plekjes ontstaan. Niet de moeite maar beter om er een likje verf op te smeren.

Het is veel, emotioneel zit ik er best wel doorheen. Maar ik moet door, geen tijd om te miepen. Zo moet ik vandaag ook mijn vleermuisonderzoeksrondes gaan inplannen. 34 heb ik er in totaal. Vanaf 15 mei mag je, in principe, de straat op om ze te gaan tellen volgens het protocol maar hier in Fryslan gaat het natuurlijk net ff anders. Hier verblijven ook soorten die pas na 1 juni goed gedetermineerd kunnen worden, dat moet ff goed uitgezocht worden, daar moet ik mee aan de slag.

Tis gelukkig mooi weer, heerlijk dat zonnetje op mijn bolletje. Ik kan de energie goed gebruiken. Kop op Koertje, alles zal recht kome…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *