Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 april 2024, mijn nieuwe phone is binnen!

Kheb nu een mobiel met een accu die minimaal 5 dagen, continu bellend, meegaat. 22000mHa, wat dat ook mag betekenen. Maar als je weet dat de gemiddelde telefoon nog niet aan de 5000mHA komt dan klinkt 22000 als een stuk meer. Want na mijn Nokia, van 27 jaar geleden, is dat altijd mijn grootste ergenis geweest, een lege accu. En mijn nieuwe baan vereist een phone waarmee ik een hele nacht het veld in kan en vleermuizen kan spotten, dan heb je power nodig, nou die heb ik. 55 dagen standby, 2 dagen de lamp aan of iets van 40 uur achter elkaar naar films kijken, hoppa.

Naast de mega accu zitten er nog tig features op die ik hier niet allemaal ga opnoemen. Op een paar na dan, de night vision camera bijvoorbeeld, das lachen! Zelfs in het pikkedonker kan ik nu foto’s maken, geweldig. En dan zit er een camping light ingebouwd van 1000 lumen, erin kijken wordt niet aangeraden. Of dat je er mee onderwater kan en dan foto’s kan maken terwijl je die bouwlamp aan hebt staan, ongelooflijk dat dat kan. Hij is stofvrij, dat is ook handig in mijn geval en je kan hem laten vallen van bijna 2 meter hoogte. Daar zou ie tegen moeten kunnen maar dat ga ik niet uitproberen, dat gaat vast wel een x gebeuren, een kwestie van afwachten.

En dat koop je, nieuw, voor dezelfde prijs als een vierdehands iPhone. Okay, xi luistert persoonlijk mee, das een dingetje, maar xi of biden wat maakt het uit? Niets! Er zit, en dat vind ik leuk, ook een radio ingebouwd die het gewoon altijd doet. Daar hoef je niet voor online te zijn. Zo handig op de boot. Ik ben wel blij met mijn keuze, Tis voor het eerst, na mijn BlackBerry, dat ik geen iPhone heb. Als iemand zijn iPhone moet opladen kan je bij mij langskomen, mijn phone werkt als een powerbank, power to the phone…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *