Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 maart 2024, in mijn ogen is er een wereld voor 22 maart 2024 en na.

IS claimt de verantwoordelijkheid. IS was(volgens de westerse media in Iran geloven ze er niet in) een paar weken geleden nog verantwoordelijk voor de aanslag in Iran. Ach, als ik zeg dat IS is uitgevonden en wordt gefinancieerd door de CIA en de Mossad dan gelooft toch niemand mij. Dat zou namelijk betekenen dat Bataclan een inside job was en waarom zouden ze dat doen?

Waarom zouden ze dat doen? Voor mij zo klaar als een klontje maar voor de meeste mensen om mij heen conspiracy. En dat is prima, maar 1 ding is zeker de wereld na 22 maart 2024 gaat er anders uitzien, ook voor ons.

The War on Terror, ene george kwam daar ooit mee aan. Hij begon een oorlog en doodde een leider van een land op, naar nu blijkt, volledig valse gronden. Saddam had geen massa vernietigingswapens maar daar is hij wel voor vermoord en de schuldigen lopen gewoon vrij rond, wat zeg ik ze worden zelfs ge-eerd. En net als toen geloven de meeste mensen, in het westen, de propaganda van de media.

De wereld na 22 maart 2024, de poetin gaat van Active Defense naar Active Offence, we gaan zien wat dat inhoud, ik heb zo mijn vermoedens. Het westen houd wanhopig vast aan een status die allang verloren is gegaan, maar de meeste mensen die ik spreek geloven er nog steeds in. Ik ga ervan uit dat die mensen bereid zijn hun zonen en dochters naar het front te sturen. Ik hoop dat ze al bezig zijn met het trainen van hun oogappels. Want dat zijn de consequenties van 22 maart 2024. Het is oorlog, 1 van de gruwelijkste oorlogen die ooit op deze planeet heeft plaatsgevonden, en wij zijn erbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *