Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 maart 2024,4 jaar stukkies, wie had dat verwacht.

Nog een jaartje dat zou sws top zijn! Maar 6 jaar mag ook, vind het gewoon leuk om te doen. Laat ik maar afwachten hoelang ik het vol ga houden, niets moet alles mag. Tis tenslotte een waanzinnige tijd, wat goed is is slecht en wat slecht is is goed. Volgens onze europese leiders is war = peace. Zouden er echt mensen zijn die dat pikken? Gaan er zodadelijk echt europese jongens en meisjes naar Rusland om daar te vechten? En dat terwijl er een referendum is geweest waarin wij aangaven dat Oekraine niet bij de eu hoort. Gaan wij, nu er al meer dan 600.000 (er is een poolse generaal die zegt dat er al meer dan 1 miljoen Oekrainers dood zijn) soldaten zijn opgeofferd echt vechten tegen de Russische beer?

Nee, ik denk het niet. We hebben er gewoon de spullen niet voor. Zijn er nog niet klaar voor. Tot een jaar of 2 geleden was oorlog niet populair hier in europa, dat draai je niet zomaar terug. We moeten eerst zorgen voor genoeg bommen en granaten voor we optrekken naar Moskou. En dat wordt een probleem want waar worden bommen en granaten van gemaakt? Juist! Van grondstoffen die wij hier niet hebben in de eu. Dus duur zullen moeten inkopen, of ergens vandaan moeten jatten zoals we de afgelopen eeuwen hebben gedaan. Maar dat gaat niet meer zo makkelijk, Afrikaanse landen kicken ons hun contignent uit, ze hebben nieuwe bondgenoten, ze hebben ons niet meer nodig om arm te blijven. generaaltje bauer en heksje ursula kunnen wel dromen over een europese oorlogseconomie maar waar haal je de middelen vandaan? Gaan we al het staal wat nodig is om al die tanks en bommen en granaten te maken inkopen in de USA? Dat gaat betekenen dat iedere drone, elke bom, iedere kogel 5, 10, 20x duurder is dan die van de vijand, dat wordt lachen, voor de Russen dan.

De poetin wil onderhandelen maar wij moeten geloven dat hij van Rotterdam Rotjeknorsky wil maken. Al die europese leiders hebben zoveel te verbergen dat een flinke oorlog geoorloofd is. Maar nu nog niet, we zijn er nog niet klaar voor. De vraag is, hoe houden we de Russen nog 2 jaar aan het lijntje zodat wij een echt stoer, sterk europees leger kunnen opbouwen? Zodat heksje ursula samen met macronnetje en generaaltje bauer die nare de poetin een lesje kunnen leren? elensky heeft de manschappen niet meer, je kan wel meer wapens sturen maar als er geen soldaten zijn om ze vast te houden dan heb je een probleem. Hoe gaan ze de poetin 2 jaar aan het lijntje houden? Daar zitten ze nu over te dubben. Ze kunnen namelijk niet meer terug, er is teveel shit onder het tapijt geschoven, hoe houden ze de Russen bezig?

3 reacties op “22 maart 2024,4 jaar stukkies, wie had dat verwacht.”

Koert, je denkt toch niet echt dat ‘Europa’ (wie is dit precies) of de NAVO Rusland binnen gaat vallen? Als je dat denkt, raad ik je toch een bezoekje aan een psychotherapeut aan. 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *