Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 december 2023, kheb er ff over nagedacht hoe ik dit moet opschrijven.

En ik weet het nog niet. Het gaat over waar je je energie op moet richten en wanneer je de beste resultaten boekt. De afgelopen dagen ben ik druk geweest met het zoeken naar werk, struin alle vacaturesite’s af, bekijk de webpagina’s van restaurants hier in de buurt, ben er maar druk mee en maak me ook druk en das niet goed bedacht ik me gisteren. Druk maken moet ik mezelf om de dingen die het verdienen, zoals een goede kerk vinden, en daar ben ik me gisterenmiddag mee bezig gaan houden.

Zoals gezegd had ik gisterenochtend een sollicitatiegesprek, en dat is hem niet geworden. Veel te hoog niveau voor mij, dat kan ik niet, en dat was al snel duidelijk. Wat een man trouwens de eigenaar, als je 3x, tiijdens een sollicitatie, tegen de sollicitant moet zeggen dat je altijd eerlijk bent en 4x dat je nooit liegt dan begin ik persoonlijk te twijfelen, maar ja, wie ben ik. Verder een aardige, hardwerkende man, prachtige zaak! Ik hoop dat het hem goed gaat. Maar toen ik weer thuis kwam, dat was vrij laat want het was ruim een uur fietsen naar dat restaurant, besloot ik dus om niet verder te zoeken naar een baan maar mijn pijlen te gaan richten op een kerk. En terwijl ik daar mee bezig was ontving ik een mail van een bedrijf waar ik op sollicitatie mag komen en twee telefoontjes van bedrijven waarvan ik het totaal niet verwacht had, of ik langs kan komen voor een gesprek. Dus vanmiddag weer een gesprek, maandag heb ik een gesprek en dinsdag ook. Je zou zeggen, daar moet toch wel wat uitkomen!

Vandaag gaan we ons chaletje in. Fijn idee om weer een eigen plekkie te hebben. Hoe tof het hier ook is, het is iemands anders haar huis en daar wonen meer wezens die het allemaal maar moeten pikken. Dat doen ze dan ook wel maar toch… Der zijn 2 katten en die mogen van Sam niet in de huiskamer komen, kan je zeggen wat maakt dat uit, nou best wel, tis niet Sam’s zijn huis. Dus heel fijn dat we wat anders hebben gevonden, vanmiddag verhuizen, morgen een stukkie vanuit onze nieuwe woning, pfffff wat gaat het leven snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *