Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 december 2023, poeh moet nog ff landen hoor.

2 weken geleden kregen we uit het niets te horen dat we niet meer nodig waren in het restaurant waar we werkten. 1 week geleden kwamen we met de trein aan in Nederland en vandaag word ik wakker in ons eigenste chaletje. Tis teveel, het gaat te snel voor me, ben ook al wat ouder! En dan heb ik waarschijnlijk ook nog een baan, dinsdagavond`mag ik er langs gaan om de sfeer te proeven en te kijken of het me daar bevalt. Wat ontzettend fijn! Kheb nog wat meer sollicitaties lopen aankomende week maar het is wel heel tof om er zeker van te zijn dat we wat hebben. De winter duurt nog even, tis te koud om buiten te liggen…

Maar wat hebben we een lieve mensen om ons heen, mensen die ons echt helpen, hun huis openstellen zonder daar vragen bij te stellen, ons heen en weer rijden, financieel een handje helpen, tis echt ongelooflijk. Dankjulliewel!

Ik moet het toch even kwijt, de AG (Attorney General) van de staat Texas is, afgelopen week, een rechtszaak begonnen tegen pfizer. Ik weet we horen er hier in Nederland niet veel over maar in bv de UK en ook de US beginnen er al mensen schadevergoedingen te ontvangen voor de geleden schade door de vaxxxins. Ook in Duitsland komt steeds meer informatie vrij over wat er allemaal voor zooi in die prikkies zat. In ons landje blijft de media gewoon leugens verspreiden. Zonet lees ik dat corona het immuunsysteem verzwakt, wat een BS. Maar goed zolang de mensen het blijven slikken gaan ze door met al die onzin, de meeste mensen willen de waarheid volgens mij helemaal niet weten. Blijven liever geloven in de sprookjes van hugooootje en markie. Maar de waarheid komt eraan, dat kan toch niet zolang meer duren? Ach je weet het niet, de mens is in staat zich vrij lang een rad voor de ogen te laten draaien. Maar ik blijf het roepen, sorry ik kan niet anders!

Één reactie op “9 december 2023, poeh moet nog ff landen hoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *