Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 december 2023, gisteren is er weer een bootje gestrand in het Suez-kanaal.

En Venezuela heeft besloten een stukkie van Guyana af te gaan pakken. Gewapend, dat dan weer wel. Chaos, daar verdien je het meeste aan, en daarvan zijn onze leiders zich terdege bewust. Hoe meer chaos, hoe meer oorlog, hoe beter de verdiensten, tis niet anders. Toch vraag ik me af waarom oude mannen als een bernie S. eraan mee doen, wat hebben zij eraan? Ik snap er eigenlijk geen reet van, sorry.

Mijn stukkies komen wat later, ik lig zo lekker, tis lastig uit bed te komen. Koud ook, zelfs Sam ligt nu helemaal onder de dekens. Gezellig hoor dat warme lichaam van hem tegen mij aan. Morgen gaan we naar een andere woning, dat is gelukkig gelukt. Tis een chaletje op een, volgens Linn kampterrein, we worden kampbewoners, leuk! Zodadelijk mag ik een sollicitatiegesprek gaan houden, ben benieuwd! Tis zo dubbel, ik wil heel graag weer koken maar zie ondertussen alles om me heen in elkaar donderen en zou het eigenlijk uit willen schreeuwen om iemand ergens wakker te maken. Tsja alsof ik het weet! Waarom zou ik me er wel mee moeten bemoeien? Ik heb heel erg het gevoel dat ik dieper in de bijbel moet duiken, meer mensen moet gaan ontmoeten die mij kunnen helpen te begrijpen waarom dit moet gebeuren. En te ontdekken of en hoe ik er mee om moet gaan.

Op zoek naar een kerk, dat is nummer 1, naast het vinden van een baan. Ondertussen zoeken naar het echte nieuws, dat staat niet in de krant. De bernie’s, joe’s, klausjes, en markie’s moeten in de gaten gehouden worden. China is ook lekker bezig trouwens, heeft zijin halve vloot naar het Midden-Oosten gestuurd. poetin is op bezoek bij zijn vriend, MbS, in Saoedi Arabie. Zijn vliegtuig werd vanuit Rusland de hele route begeleid door straaljagers van zijn eigen leger, dat is ongehoord, maar wel gebeurt. Het was een heel andere ontvangst dan toen joe b. op bezoek was. Toen was het een fistbumb….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *