Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 december 2023, ik had op een sinterklaas cadeautje gehoopt.

Maar helaas zat er niets in mijn schoen. Werk is toch wel een dingetje als ik de winter wil doorkomen. En als je de advertenties ziet dan heeft iedereen wel mensen nodig. Koks worden eigelijk overal gevraagd, tot je ze belt, dan zijn ze eigenlijk allemaal net voorzien. Gisteren had ik zelfs een persoonlijk gesprek maar al bij binnenkomst voelde ik dat ze niet echt op zoek waren, dat het meer nieuwsgierigheid was waarom ik daar zat, jammer.

Op zich heb ik een woning gevonden waar Linn en ik een paar maanden in kunnen, maar dat is niet goedkoop, dan moet er gewerkt worden. Het barst van de advertentie’s waarin ze vragen naar koks, je zou zeggen dat moet goedkomen, daar ga ik ook vanuit, vandaag weer verder zoeken! Mocht iemand wat weten….

Laat ik maar aan de slag gaan, ik kom niet veel verder met dit stukkie. Wat een gedoe, tot morgen…

Één reactie op “6 december 2023, ik had op een sinterklaas cadeautje gehoopt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *