Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 december 2023, als je het nieuws moet geloven kunnen onze tegenstanders er niets van.

Hoe vaak ik al niet gelezen heb dat poetin ziek, zwak, depressief of verslagen is, tis niet te tellen. Ondertussen blijven de supermannen en vrouwen, uit het westen, winnen, doen ze niets anders dan goed, maken van de wereld een betere plek. Vrede, klimaat, gelijkheid, inclusiviteit, you name it, heksje ursula zorgt ervoor. Afgelopen weekend sprak ze de legendarische woorden: ‘My fellow worldleaders’ tijdens een of andere nutteloze klimaatconferentie in Dubai. My fellow worldleaders, hoe verzint ze het? Wie heeft dat wijf gekozen? Hoe komt ze erbij dat ze mijn leider is? Ik kots haar inclusief uit, wie is dat mens? Waar komt het vandaan? Waarom pikken wij dit?

Wanneer gaan we beseffen dat wat daar in Brussel zit heel snel verteld moet worden dat ze niet onze leiders zijn. Het is ze een beetje in de bol geslagen, ze zijn de weg kwijt en wij zijn de enige die ze kunnen laten weten dat wij het er niet mee eens zijn. Dat we er klaar mee zijn. Die heks is geen worldleader, ze heeft een baantje ala administrateur, laten we het houden op chef administratie, meer stelt het niet voor maar mevrouw voelt zich een wereldleider. Hoe lang gaat dat nog duren? Ik lees dan zo’n stukkie in de krant en denk dan echt hoe halen, die journalisten, het in hun hoofd om dit op te schrijven? Oekraine is verslagen, China bouwt er nog tig kolencentrales bij, Israel gaat het nog heel moeilijk krijgen, het klimaat blijft het klimaat en der zijn maar 2 genders, man en vrouw, de rest is BULLSHIT.

Nu ben ik niet tegen de EU als handelsplatform maar hoe komt het toch dat de mensen die er werken zch weer zo absurd gaan gedragen? Wat een rare eigenschap is dat toch van ons dat we gaan geloven in de bullshit die we zelf uitkotsen? ursula een wereldleider, hou toch op. Dat moeten wij als Europeanen stoppen, en snel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *