Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 november 2023, er is zoveel om over te schrijven, het houd gewoon niet op.

Met mij gaat het goed, wat ik gisteren al zei, ik ruik weer naar BBQ ipv een vochtige boot. Tis even doorpoten om alles af te krijgen voor zaterdag maar dat komt goed. Na 34 dagen in de klotsbak heb ik genoeg energie over. Geweldig vlees hebben ze hier, qua vis, schaal en schelpdieren is het wat karig, maar goed wat wil je, de zee is een eind weg. Wat heel erg wennen is dat geklim, vanwege de hoogte raak je eerder buiten adem en lopen je benen vol. Op 1 of andere manier heeft Sam daar helemaal geen last van, hij lijkt wel een klimgeit. Loopt de steilste heuvels op alsof hij zijn hele leven niets anders heeft gedaan. wat een bikkel!

Pulled Pork is om op te vreten, Zalmen zijn gerookt, soepen zijn klaar en Linn heeft de eerste taarten al gebakken op de BGE. We proberen zoveel mogelijk de BGE te gebruiken, dat ding staat er toch en er kan geen oven tegenop. Vandaag moeten we kijken of we verse melk kunnen vinden om kaas te maken, ondanks dat er hier best veel koeien lopen is het lastig verse melk of room te krijgen. In de supermarkten vind je alleen maar houdbare producten, dat ligt weer aan allerlei regeltjes, jammer…

Ik kom niet zoveel toe aan lezen in de bijbel helaas maar daar vinden we als we ons ritme gevonden hebben vast wel weer tijd voor. Het nieuws volg ik ook wat minder maar ik begrijp dat Nederland gisteren bijna is weggewaaid, daar hebben we hier geen last van gehad. Laat ik maar niet beginnen over wat er verder om ons heen gebeurt want dan wordt dit stukkie weer zo lang en daar heb ik geen tijd voor vandaag, er moet gewerkt worden!

Voor wie dit lezen, jullie ook een mooie werkdag en oant moarn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *