Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 november 2023, de eerste Pulled Porks en Wild Schweine Haxe zijn klaar.

De BBQ saus met gerookte uien is al afgekoeld en staat in de koelkast, we zijn goed op weg. Wat is het een feest om weer met een BGE te mogen werken, dat ding is zo geweldig, kheb er geen woorden voor. Ik ruik zelf ook weer meer naar BBQ dan naar boot, lekker hoor.

Linn is er, we moeten aan de slag, zaterdag komen er wat mensen langs om te genieten van al het lekkers. Tis hier btw erg mooi maar wel koud, gelukkig heeft de Q daar geen last van, heeft de hele nacht staan roken, ik zeg het gewoon nog een x, lekker hoor.

Ik hou het ff kort, moet zo naar de groothandel, de laatste spulletjes halen. Tis nu even de boel inrichten en ons plekkie vinden. Qua slapen gaat het trouwens prima, tis weer anders, slapen in huis maar een mens went snel. De zalmen moeten er vandaag op, de soep moet gemaakt, druk druk druk. Tis echt fijn weer bezig te zijn en weg te zijn uit de klotsbak al heb ik er veel geleerd. Nieuwe avonturen! En dat allemaal omdat Hij er voor me is en voor me zorgt. Niet altijd zoals ik had of heb gehoopt maar Hij doet het wel. Gelukkig maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *