Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 november 2023, wat een waanzin om ons heen.

Verdeel en heers, alles draait erom. Lachen hoor baudet tegen jongetje jetten, verschrikkelijk die aanval op die ambulance, wat zijn de russen toch gemeen, geen eiffeltorens in de noordzee, doe je mondvod voor anders kom je er niet in. Tegenstellingen, alles draait erom en wij, wij doen mee.

Dezelfde mensen die mij 3 jaar geleden uit hun groepje knikkerden omdat ik niet geloofde in de covid-hoax trappen me nu uit hun groepje omdat ik niet meega in de propaganda rond Israel of Palestina. Ik moet ermee ophouden, tis ook mijn eigen schuld, niemand zit te wachten op mijn geneuzel. Dat blijkt elke x weer. Nuance is geen thema in deze wereld het draait om ferme standpunten, wat een waanzin.

Geukkig lukt het me weer om te huilen, jarenlang heb ik dat niet gekunt. Lucht best op, huilen, en ach dan is het maar kinderachtig het geeft mij weer wat ruimte. Ruimte die ik nodig heb om door te kunnen, om de schoonheid te zien van alles om ons heen. Vandaag ga ik de lieflijke geur van gebraden vlees naar boven sturen. Hier kan het nog, in utrecht mag het niet meer, wat een triestheid. Als ik dan zo’n artikel lees dan loopt het echt dun door mijn broek, ik kan niet geloven dat mensen zo beinvloedbaar zijn. Maar na 3.5 jaar deze waanzin kan ik er niet meer omheen, de mens is echt een volledig gestoord wezen.

2 reacties op “4 november 2023, wat een waanzin om ons heen.”

Even een dank tussen, Koert. Ik sla geen dag over en lees je teksten graag. Je doet dit al zo lang🙏🏼 Alle respect en lof voor jou.

Wauw, dankjewel Carool. Fijn om te horen dat je ze met plezier leest. Al schrijf ik ze vooral voor mezelf toch doet het me wat als iemand laat weten dat tie ze graag leest. Het was een drukke dag vandaag, ik kan nu nog beter slapen, daar ben ik je dankbaaar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *