Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 oktober 2023, tis afzien, daar moet ik eerlijk in zijn.

Gisteren regende het de hele dag en das niks aan. Sam ligt met zijn kop op mijn been, zielig kijkend, te wachten tot er iets gaat gebeuren maar ja, veel meer dan wachten zit er dan niet op. Wachten tot het droog wordt, je kan verder zo weinig.

Ja lezen, dat doe ik dan ook maar, krijg Sam alleen nog niet zover. Zou zo’n hond over dingen nadenken? Soms heb ik idee van wel maar tis moeilijk te verifiëren. Ik hoop dat het vandaag droog blijft, kunnen we een eind gaan wandelen, dat leidt af.

Al dat nagedenk is leuk maar het moet niet te gek worden. Kheb hier geen internet, Franse muziekzenders zijn verschrikkelijk, wat een geOH. Tis wat saai, op het klotsen na.

Zo genoeg geklaagd! Douchen! Hij is weer koud! Maar ik moet, tis nodig. Tot morgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *