Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 oktober 2023, zo het klotsen gaat weer beginnen.

Gisterenavond was het druk hier op de Maas. Nou ja druk, een boot of 4 maar als je dan bedenkt dat ik ongeveer 20 tot 30 minuten lig te schommelen na het passeren van een boot dan is het best veel.

Ik begin ze al te herkennen de boten, het zijn vooral kalk, grint en stenen vervoerders die hier langskomen. Hier laden en dan in Nederland weer lossen, zou dat nou goed zijn voor moeder aarde? Voor Zijn creatie?

Kreeg wat commentaar, kheb het, volgens sommige lezers, wat teveel over God, over de bijbel. Moet ook wel oppassen dat ik niet de evangelist ga uithangen, dat is ook irritant. Maar dat is niet waar ik deze stukkies voor schrijf, tis mijn eigen onderzoek, mijn weg. Ik begon drie en een half jaar geleden met mijn eerste stukkie als boze man. Werd strijder, zocht zingeving en begon de bijbel te lezen. Door het lezen van de bijbel en wat ik de afgelopen 3,5 jaar heb meegemaakt ben ik erachter gekomen dat Hij er voor mij is, er altijd is geweest maar hoe het nou precies zit daar ben ik nog niet achter.

Dat de bijbel is en nog steeds wordt misbruikt dat is een feit. Tis aan mij om er de waarheid in te vinden, al is het niet makkelijk. Deze stukkies helpen mij daarbij.

Het lukt me nog niet om op te schrijven wat ik wil opschrijven, de woorden vloeien nog niet. Dat zeg ik, ik ben er nog niet uit. Misschien moet ik daarom de bergen wel in, om dichterbij te zijn. We gaan het meemaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *