Categorieën
Niet gecategoriseerd

13 augustus 2023, zo hé hé, ik lig weer aan een eilandje, moederziel alleen, heerlijk!

En het is droog, daar heb ik gisteren ff op moeten wachten. Wat een regen gisterenochtend, het bleef maar doorgaan, en dat terwijl ik weg wilde. Nu kan dat ook als het regent maar daar had ik geen zin an. Tis al nat genoeg op het water. Dus heb ik gewacht tot het droog was en ben toen gaan varen.

Geen WiFi meer, weer afkicken. Want als het er is dan doe ik niets anders, bang als ik ben dat ik wat mis. Terwijl het andersom werkt, dat je van alles mist als je je laat afleiden door WiFi.

Aankomende week mag ik weer klussen. Ik heb wat geld nodig. De boot moet eruit, de hele onderkant zit onder de mosselen en andere rotzooi. Dat schijnt niet goed te zijn voor zo’n bootje, dat moet eraf voordat de winter begint. Koop een boot en werk je dood, ze zeggen het niet voor niets. Maar ik doe het graag merk ik, en ik ben minder onhandig als ik dacht. Als ik het maar met aandacht doe en me eerst ff inlees of de moeite neem om de gebruiksaanwijzingen te lezen. Dat helpt enorm goed.

Nu eerst wat eten, dan naar het kerkje hier wat verder op in een dorpje, daarna schoonmaken en lezen. Het wordt vast weer een zalige zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *