Categorieën
Niet gecategoriseerd

28 juli 2023, poeh alweer laat naar bed!

Ben er druk mee, er moet toch wel het 1 en ander aan de boot gebeuren om er de winter op te overleven. Je wilt niet dat je tijdens de eerste najaarsstorm zinkt of zo. Probleem vooral is, bootspulletjes kosten geld, belachelijk veel geld, dat ga ik op dit moment niet redden met natuurgebieden ontdoen van Jacobskruid. Gelukkig zijn er mensen die me willen helpen, dank, dank, dank daarvoor!

Maar ik moet zelf ook aan de slag! Ik moet de straat weer op. Daar ligt de vrijheid om te kunnen reizen en leven zoals ik het voor me zie. Maar ik lul er lang genoeg over, nu eerst maar eens zien of ik, nog, de ballen heb.

De boot moet er nog uit, ik vaarde laatst over iets heen, de boot kwam helemaal omhoog zo groot was dat ding wat onder water lag. Geschrokken ben ik in het water gesprongen en heb onder de boot gevoeld en vond daar hele mosselbanken die zich vastklampten aan de romp. Das niet goed, dat vind een boot niet leuk, die moeten eraf.

Koop een boot en werk je dood, dat is de gevleugelde uitspraak. Maar tis voor mij niet alleen een boot, tis ons huis. Het komt goed, dat weet ik, daar vertrouw ik op! Ik moet er alleen voor aan het werk, ballen tonen, leuk maar wel eng….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *