Categorieën
Niet gecategoriseerd

25 maart 2023, handjes boven de dekens, en lekker slapen, zei mijn moeder altijd.

Dat klinkt toch anders dan, ga maar ff lekker aan je piemeltje zitten zoon, dan ga ik even met mijn vagina spelen, misschien dat je vader wel mee wil helpen want seks is lekker voor oudere mensen en jonge kinderen, slaap lekker lieverd.

Ben blij dat ik op dit moment geen jonge kids heb, wat een drama. Sowieso school? Wat doen ze daar? Ach daar heb ik het al vaak genoeg over gehad. Indoctrinatiekampen, dat zijn het, heeft niets met educatie te maken. Je zou het de leraren en leraressen kwalijk kunnen nemen maar ook die weten niet beter. Zijn totaal gehersenspoeld in dit walgelijke systeem. Hersenloze zombies, geil op zichzelf, daar bestaat de westerse wereld uit.

‘Good times create weak men, and weak men create hard times‘, het is een cyclus. We zitten al duizenden jaren in een steeds terugkerende cirkel waar we maar niet uitkomen. Terwijl ons de weg is gewezen maar helaas luisteren we daar niet naar. Het enige wat we doen is verontwaardigd zijn als het kwaad al is geschied. Voor die tijd waren we druk met onze carrières, met het bewijzen van onszelf! Want dat is wat ons geleerd is in de indoctrinatiekampen, je moet voor jeZelluf zorgen, niet voor een ander. Onze eigen kinderen besteden we uit om Zelluf carrière te maken en veel geld te verdienen zodat we die kids alles kunnen geven behalve wat ze nodig hebben, aandacht. Ik weet precies hoe het werkt, ik ben schuldig!

De Schepper, dan het Volk, dan je Familie, je Omgeving en dan pas kom jeZelluf! Daar gaat de Fryske Filosoof het volgende week zaterdag over hebben. Door er te zijn voor anderen groei je in jeZelluf, geloof het of niet. Ik ben aan het onderhandelen met de Schepper over het weer. Het ziet er nu nog niet zo goed uit maar dat gaat goed komen. Ik ga ganzenburgers maken op de BBQ, zin an. Tis makkelijk als je je opgeeft dan weet ik hoeveel ik er moet bakken. Komen!

Één reactie op “25 maart 2023, handjes boven de dekens, en lekker slapen, zei mijn moeder altijd.”

Helaas Koert, ik moet me afmelden, ook al is er een aanmeldplicht 🙂
Op dat tijdstip ben ik niet in Nederland. Ik geniet hier van het fijne Franse leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *