Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 maart 2023, snik, mijn huifkar is weg…

Ik ben bezig met opruimen. Man, man, wat weet een mens, in nog geen 2 jaar, toch een zooi bij elkaar te verzamelen. In mijn geval vooral ouwe rommel maar gelukkig zijn er meer mensen die daarnaar op zoek zijn. Zo kwamen Jelle en zijn broer de huifkar halen, met de trekker, zonder knobbel om hem erachter te haken maar daar lieten Jelle en zijn broer zich niet door afschrikken! Als een ware McGyver knutselde Jelle iets in elkaar waardoor de huifkar te vervoeren was, achter de trekker, daar gaat tie! Jelle de huifkar, ik een overheerlijke runderrollade van de koeien van Jelle zijn ouders, Een tijdperk afgesloten.

Nieuwe avonturen staan mij te wachten. Ik ben er klaar voor. Plannetjes vormen zich in mijn hoofd. Zo is er iemand een narrenmuts/hoed aan het breien voor me, deze zomer moet het namelijk gaan gebeuren. Ik voel dat het er bijna tijd voor is.

Deze week eerst aan de slag met de hamburgers voor aanstaande zaterdag. Volgens mij heb ik al verteld dat ik ganzenburgers ga maken. Hartstikke lekker maar der is altijd 1 probleem, kogeltjes. Jagers schieten die beesten met hagel waardoor ze vol lood zitten. Dat moet er eerst uit. En dat is een hoop werk, leuk!

Het leven is zo mooi! Strakkies weer wandelen met Sam, das ook elke x weer een feest. Ik ben Sam aan het trainen om niet zo uit zijn dak te gaan tegen Hullie en Sullie Schaap die hier verderop wonen. Hullie (of is het Sullie?) laat zich graag aaien ondanks dat Sam tegen haar tekeer gaat. Ze ruikt zelfs door het hek aan Sam zijn neus. Zo probeer ik Sam te laten wennen aan andere beesten zodat hij met Elanor en Frodo door een deur kan. Ik hoop dat het werkt, tis zo’n opgewonden standje Sammie…

Ben er zo druk mee als een klein baasje zonder werk. Het enige wat ik nog mis is wat lekkerderder weer. Ben wel toe aan een beetje warmte, die opwarming laat verdomme ook maar op zich wachten. Maar het mag de pret niet drukken! Dinsdag 55! Het mooiste cadeautje wat ik me kan voorstellen is dat dit kabinet gaat vallen, of dat Deutsche Bank wordt genationaliseerd, allebei mag ook🤠. Laat de waarheid aan het licht komen, het is tijd…

2 reacties op “26 maart 2023, snik, mijn huifkar is weg…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *