Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 maart 2023, we mogen trots zijn als Nederland!

Komen 2 van de meest belangrijke leiders van 2 van de grootste landen ter wereld bij elkaar en dan wordt ons landje gewoon 2x genoemd! Zowel de Russen als de Chinezen hebben het gisteren over ons kutlandje gehad. medvedev, dat is de vieze premier van Rusland, had het over een bommetje op Den Haag ivm het arrestatiebevel vanuit de ICC voor poetin, en een Chinese diplomaat of minister gaf aan dat China het asml verhaal niet is vergeten. Dat ze daar nog steeds zeer verbolgen over zijn.

België is niet genoemd, losers🤠. Oostenrijk niet, Italië niet, over Spanje hebben ze het niet gehad, eigenlijk alleen Amerika en Nederland! Okay, een beetje de UK, maar dat is meer voor de vorm. Vroeger kon je daar nog wat van verwacht maar de Glory is er wel van af daar op dat eilandje. Nee! Nederland heeft zich goed in de kijkert gespeeld bij de deze landen. Toppie…

Oorlog is ‘immenent’ lees en hoor ik in buitenlandse commentaren, xi zei gisteren dat China en Rusland de unilaterale wereldmacht van de US niet meer accepteren. Dat de tijden van Amerika als politieagent van de wereld voorbij zijn. En ze zien Nederland als een klein, maar wel heel belangrijk, verlengstuk van die unilaterale wereldmacht. En das niet echt fijn, erger das best klote…

In december zei poetin nog dat London en Rotterdam de eerste doelwitten zijn bij een oorlog tegen het westen. Snap ik want dan heb je meteen het financiële en logistieke hart van Europa uitgeschakeld. En als je dan toch bezig bent kan je Den Haag er net zo goed ff bij pakken. Zonde, tis een mooie stad. Sorry maar aan Rotterdam gaat, wat betreft architectonische waarde, niet veel verloren dit in tegenstelling tot Den Haag, zonde.

Na ‘de tweet’ vanuit de grachtengordel van Amsterdam dat mensen in de stad beter door hebben wat goed is voor de wereld dan mensen op het platteland, zou een afzwaaier die kant op misschien geen slecht idee zijn. Ware het niet dat ik van die stad hou. Of heb gehouden, ik weet het niet meer…

Gaat het kabinet vandaag vallen? Wordt tRump gearresteerd? Het weer werkt mee, tis kutweer. Ik ga ervoor zitten, ben er klaar voor, wat een waanzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *