Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 maart 2023, zou UBS, dat bankje van Hamers (kent u hem nog?), die 51 miljard, die de Zwitserse staat vrijdag nog in Credit Suisse stopte erbij krijgen?

Dat je 3 miljard betaald en er dan 51 miljard bij krijgt? O, en laten we die 100 miljard niet vergeten waarvoor de centrale bank garant staat. 100 miljard verwacht UBS nodig te hebben om de default swaps (lees kutinvesteringen) weg te werken. Kutinvesteringen waar de top van UBS zich de afgelopen decennia gruwelijk aan heeft verrijkt en waar de belastingbetaler nu voor op mag draaien. Maar die belastingbetaler zal het een zorg zijn zolang hij of zij er maar niets van merkt. Gaat lekker door met het ondersteunen van het meest criminele, corrupte, onmenselijke, gruwelijke systeem ooit door de mensheid ontworpen omdat ze bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben.

In commentaren lees ik veel dat mensen er op zitten te wachten. Laat maar knallen die banken! Laat het systeem zich maar opblazen, lees ik. Vanachter hun mac typen ze het op alsof het niets is, de verwarming nog een stukkie hoger, een glaasje wijn, lekker gekoeld. De belastingaangifte hebben ze net even ingevuld, verdomme, weer geen geld terug. Van oudere mensen hoor ik dat het hun tijd wel zal duren, hahaha, tis jullie tijd, het is Zijn tijd.

We hadden dit kunnen voorkomen door niet bang te zijn. Alles is er in overvloed maar we zijn niet in staat te delen. Ons is geleerd dat je het verDIENT in plaats van dat je het verDEELT, wat veel meer vreugde brengt. Als Dagobert’s zitten we op wat we in ons leven denken nodig te hebben. Tot onze dood en dan, tja dan heb je er geen fuck meer aan. Als je deelt is er altijd overvloed. Als je deelt is er geen angst iets te verliezen wat je denkt te hebben.

Tis natuurlijk lekker makkelijk in mijn positie, ik heb niets. Profiteer in de ogen van velen op de goedheid van anderen. Ik probeer wat te brengen maar mijn boodschap is niet populair. Wie weet komt dat nog gedurende mijn leven maar das niet zo belangrijk. Hij zorgt voor mij, want alles is er in overvloed, dank U Heer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *