Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 maart 2023, ooooooooo dit wordt me het weekje wel!

Dinsdag dus tRump’s, eigenhandig aangekondigde, arrestatie, maar ik verwacht dinsdag ook de val van het kabinet. Dan nog dat reisje van xi waar ik het al over gehad heb, wat gaan die twee bekokstoven? Een artikel in het ad suggereerde dat ze het gaan hebben over vrede in Oekraïne, Hand opsteken als je dat geloofd.

Tis vandaag, bijna, 3 jaar geleden dat ik op een zondag aan mijn eerste stukkie begon. Het was geen populair stukkie, ach dat zijn ze nog steeds niet. Ruim 1000 stukkies, dit is de 1080ste om precies te zijn. Stukkies waarin ik mijn visie geef op wat er om ons heen gebeurt. Als dakloze zie je namelijk heel andere dingen dan wanneer je ‘geslaagd’ bent. Je hoeft het niet meer mooier te maken dan het is. Tis toch niets….

En wat er op het wereldtoneel gebeurt zie je terug, in het klein, in ons dagelijks leven. Heb je een probleem met iets of iemand dan delete je die persoon. Beetje hetzelfde als wat poetin in Oekraïne probeert of biden met tRump. Toen ik jong was was dat nog niet mogelijk. Je moest hoe dan ook je hele leven met elkaar door 1 deur. Tegenwoordig zoek je virtueel naar medestanders, en hoe twisted je ideeën ook zijn der is altijd wel iemand online te vinden die het met je eens is. En zo leven we binnen een gemeenschap volledig langs elkaar heen. Niet meer in staat te verbinden met wat ons niet bevalt. Wat dat betreft is het tijd voor een Reset, alleen geen grote maar een kleintje.

3 jaar geleden schreef ik dat oude grijze mannen de wereld zouden gaan veranderen, en dat is gebeurd. Nu gaan we naar de ‘Grande Finale’. De totale ineenstorting van de westerse economieën. X en P geven aankomende week het laatste zetje, de aankondiging van de digitale, goud gebackte, petroyuan. Wat ik al zei het wordt me het weekje wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *