Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 maart 2023, ik moet het hem nageven, bang issie niet.

macronnetje! Nee, echt, je moet wel ballen hebben, dit kan fout aflopen, das vaker gebeurt. Of moet hij wel? Heeft tie geen keuze? Net als lodewijk in de 18de eeuw? Ik geloof er geen reet van dat hij dit uit zichzelf doet. Om het geld kan het niet gaan, dat is er genoeg! Zoniet dan drukken we bij. Nee, macronnetje heeft een opdracht en die voert hij uit. Ongeacht de gevolgen.

En ach, als macronnetje het niet doet zetten ze er wel een ander neer. Dat hebben we gezien in de UK. Is er iemand die zich lizz nog kan herinneren? De kortst zittende premier ooit? In en in trieste figuranten in een strak geregisseerd theaterstuk. De spelers zijn inwisselbaar, spelen een marginale rol. Het gaat om het grotere geheel! Het BBB, boer, burger, beweging? Nee, das toeval🤠, build, back, better….

‘A small window of opportunity’, is dat er nog? Als tie er is dan hier in Fryslan. Het begint bij het volk. Ik gooi hem er nog maar een x in! Op 1 april ga ik ganzenburgers bakken tijdens de eerste Fryske Skaai! (Alleen daarom is het al de moeite waard🤠 te komen). Hier nog even een korte samenvatting van wat er staat te gebeuren: Op 1 april wol de Fryske Filosoof it ha oer de natuerwetten fan de Skepping om sadwaande wer ús Fryske Folk en ús Fryske frijheid te betinken en der neffens te hanneljen. Oanmelde kin fia mail as tillefoan.

Aanmelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *