Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 december 2022, tis laat, sorry.

Gisteren naar 3 singer-songwriters geluisterd, wat een talent! En vanochtend druk geweest met ontbijtjes regelen. Maar tis gelukkig nooit te laat voor een stukkie🤠.

Kheb, gisterenavond, nog wel wat meegekregen van het wk. De strafschoppen. Wat een afgang! Het systeem heeft ons landje weer eens in de steek gelaten. Passie en gezond verstand hebben het gewonnen van bluf en pseudowetenschap. Een hoopvol gegeven als je het mij vraagt!

Gelukkig vraagt niemand het mij. Daarom schrijf ik het maar op. Het doet er nog niet zoveel toe wat ik vind. Ik kijk uit naar de aankomende 3 weken, naar de koppen in de kranten. Hoe die steeds somberder gaan worden. Donkere wolken spreiden zich wereldwijd uit over onze gemoedelijke leventjes. Oorlogen, hongersnoden, wereldwijde tekorten, plotseling dood neervallende mensen, stroomstoringen, rellen, plunderingen en gruwelijke repressie van overheden gaan het nieuws vullen. Het wordt een gezellige kerst…

Toch kijk ik ernaar uit. In de meest desolate omgevingen groeien de mooiste bloemen. Ben zo benieuwd of ik er 1 mag vinden deze x. Niet dat dat uitmaakt, de mooiste groeit al in mij. Heel klein maar ik voel hem opkomen. Af en toe geeft Hij hem water door mij inzicht te geven in de waanzin om me heen. Zodat ik niet bang, verward of onzeker hoef te zijn maar vol vertrouwen vooruit kan kijken. U bent bij me, dankUwel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *