Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 september 2022, tja het gaat maar door!

En niet alleen met Nederlanders! Duitsers, Engelsen en Israëliërs. Wat dacht je van Fransen, Italianen en Oostenrijkers. Ze vallen bij bosjes om, honderden zo niet duizenden teveel per week. En die gnoom van een keulenmans zet er dan een foto van een oud mensje bij maar geloof me er zitten veel jongeren tussen die doden, teveel.

Maar in Duitsland zijn ze eruit! Het komt door autorijden. Vooral de mensen die hard remmen zijn de lul. De stoffen die daarbij vrij komen zijn de reden voor al die hartaanvallen onder jonge mensen. Is er iemand die onze nieuwe nationale held, Max, kan waarschuwen?

Rokers hebben er btw geen last van. Hier een stukkie uit het artikel: “Smokers appeared unaffected by smog perhaps because they already inhale toxic fumes, experts said”. Vooral die laatste 2 woorden, ‘experts said’, heerlijk! Waar ben je tegenwoordig nog als experts, wetenschappers of specialisten er niet wat over te zeggen hebben?

Nu zijn specialisten hard nodig als je ziet wat voor gedrochten er worden benoemd tot minister. Ze zitten daar duidelijk niet vanwege hun kennis aangaande het onderwerp. We worden zo fucking hard genaaid, je kan het niet verzinnen. Ik ben er zo klaar mee, hoelang duurt dit nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *