Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 september 2022, weten jullie waarom indianen 1 veer op hun hoofd hadden?

Of als je heel belangrijk was een hele verentooi? Dat was hun antenne om in contact te blijven met de goden en de geesten van overledenen. Ik heb altijd gedacht dat het alleen maar een versiering was, dat het de mode was, verder geen reden, maar die was er zeker wel!

In onze samenleving is contact houden met de goden en geesten not done. Nergens voor nodig! Ten eerste bestaan geesten niet, ten tweede heb je wel wat beters te doen dan te OH’n met de overledenen in onze stressvolle samenleving. Nu is het vandaag weer volle maan. Vannacht ben ik er al ff uit geweest om hem te bekijken. Hij riep me, trok aan me, al was het nog zo bewolkt. Een prachtig groenachtig licht kwam achter de wolken vandaan. Af en toe zag ik een stuk van de maan. Ik voelde zijn kracht, wat een ervaring.

Ik stond naast de laurier, die begint mij steeds meer geheimen te vertellen. Elke boom, iedere struik of plant heeft zijn eigen geest waarmee je kan communiceren. Man wat klinkt dat wappie maar ja wat doe je eraan als je dat ervaart? Als je daadwerkelijk voelt wat de laurier je wilt duidelijk maken. Dan kan je niets anders dan luisteren.

Misschien moet ik een veer op mijn hoed gaan zetten, of draai ik dan helemaal door? Krijg nu al zoveel binnen, laat ik er nog maar ff mee wachten. Vanavond nog maar een x genieten van de volle maan tijdens een vuurceremonie. Samen met een heleboel leuke mensen! Ik heb er zin an…

Sorry! Had ik het in 1 x druk vanmorgen. Helemaal vergeten mijn stukkie te posten… tsssss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *