Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 augustus 2022, en weer een nieuwe maandag lieve lezers!

De start van een leuke week! Daar ben ik van overtuigd. Laten we kijken wat de beurzen gaan doen na de toespraak van powell in Jackson Hole. Hebben jullie gehoord wat hij heeft gezegd? “Pain is Coming”. Vrijdag duikelde de S&P al 1000 punten omlaag, zou dat het zijn? Of gaan we de echte ‘Pain’ deze week zien?

Nieuwe, officiële, data uit de UK toont aan dat van elke 10 doden er 9 zijn gevaxxt. Na de dood, vorige week, van een, kerngezonde, 37 jarige mountbiker. 2 dagen na het behalen van de nationale titel, beginnen er in steeds meer landen horror story’s door te dringen in MSM. Er gaan namelijk iets teveel ‘gezonde’ mensen dood, ik schreef er een paar dagen geleden al over. Sorry dat ik er weer over schrijf maar het is zo komisch, triest en boeiend hoe de geschiedenis zich ontvouwt! Weten jullie dat de democraten in de US nu tRump de schuld aan het geven zijn omdat tie een vaccin op de wereld heeft gezet wat niet voor 100% veilig en effectief is. Dat tie de FDA onder druk heeft gezet om de normale veiligheidsprocedures niet te volgen. Ge-Wel-Dig! Je kan het niet verzinnen. Het is absurder dan absurd. On-Ge-Loof-lijk.

In ons landje houden we ons er nog niet mee bezig. MSM weet het nog goed te maskeren. Tis ook druk hier met bijna een half miljoen extra inwoners in 6 maanden. Het mooie is, al die asielzoekers zijn niet gevaxxt! Daarnaast zijn ze niet zo verwend als al die gevaxxten hier in ons landje en niet zo hoog opgeleid. Daar hebben we er namelijk veel teveel van. Nog wel.

Werkers hebben we nodig! We moeten ‘build back better’. We kunnen wel wat marketing professionals, verandercoaches, changemanagers of executive account directors missen. Die moeten vervangen worden door bouwvakkers, stratenmakers en elektriciens. Tri-State City moet gebouwd worden, de natte droom van de elite. Mega city’s waarin het gepeupel als kippen in een legbatterij worden opgesloten. Gechipt en geschoren, veilig en effectief,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *