Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 augustus 2022, sorry maar ik ga het weer over de dood hebben.

Of het nog zin heeft is de vraag maar ik heb nu eenmaal een broer en een zus met kids. Neefjes en nichtjes, ex-vrienden en kennissen en die hebben vaak ook kids! Niet dat ik ze nog zie of spreek, op mijn vader na heeft niemand van mijn, toch wel grote familie, ooit contact met me opgenomen. Begrijpelijk? Tuurlijk wel, wat moet je met een dakloze, doemdenkende wappie als oom.

Wat ik weet zijn ze, op 1 nichie na van moeders zijde, allemaal gevaxxt. Ik ben bang dat zelfs bij de kids tussen de 12 en 18 jaar de boosters erin zitten. Ik kom uit een deugdzame familie, nette mensen, die hebben wat over voor een ander! Hahahaha, ik moet nog steeds lachen als ik die zin hoor. Vorige week sprak ik nog een jonge vent, volledig gevaxxt. “Ja” zegt tie, “ik moest op wintersport dus ik moest wel! Ik wilde ze niet hoor”🤠… Voor een ander, hahahaha…

Nogmaals ik weet niet of het zin heeft maar ik hoop dat ze de volgende spuit niet gaan nemen. Ondanks dat ik ze al jaren niet gezien heb (al ruim voor covid waren we gebrouilleerd) denk ik regelmatig aan ze. Tis toch je familie die ze langzaam aan het uitmoorden zijn, dat gun je ze niet. Zowel je familie niet als de moordenaars.

3144 waren het er, in Nederland, in week 33. Das teveul voor een weekje in de zomer. Nu zullen ze de ongelooflijke hitte aangrijpen als oorzaak, maar het probleem is dat de oversterfte zich voordoet in alle leeftijdsgroepen. Kheb er al eerder over geschreven, vooral onder jonge mannelijke sporters gaat het opvallend hard. Daarnaast is er ondersterfte in Bulgarije, Servië en nog een aantal van die voormalig Oostblok landen waar het ook heet was maar de spuit niet zo populair. Dus hoop ik dat mijn familie, dat mijn ex-vrienden en kennissen, nadenken en de volgende niet nemen al was het maar om hun moordenaars een dikke vinger te geven.

Hieronder een link naar een video van Dr John Campbell – zelf volledig gevaxxt en geboosterd – over excessive death’s in the UK and the rest of the world.

https://youtu.be/5wLu98NygrA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *