Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 juni 2022, daar ben ik dan kids!

Het heb ff geduurd maar tis me gelukt. De iPhone heeft er geen zin meer an, althans niet in wat ik wil. Dat ding leid een eigen leven, springt van app naar app of begint spontaan een mail te sturen. Das niet handig als je een stukkie wilt schrijven. Nu schrijf ik hem op een laptop, eindelijk. Dat ding had namelijk wat tijd nodig om niet door mij gevraagde rommel te instaleren. Zo zie ik nu in de onderste regel ‘het weer’ ,15℃ Bewolkt, staat er. Daar heb ik helemaal niet om gevraagd. Daar zit ik helemaal niet op te wachten. Maar mezelf er te druk om maken heeft totaal geen zin, laat ik mijn stukkie maar eens gaan schrijven…

Tis een feestelijke tijd. Het voortgezet onderwijs is voorbij! En hoe, wat een cijfers lieverd, ik ben hartstikke trots… Nu op naar je volgende avontuur, zorg iig dat je een hoop lol gaat maken kerel, de rest komt vanzelf.

Ik wordt continu gestoord, dit werkt niet. Kan me niet goed concentreren op waar ik mee bezig ben. Morgen weer nieuwe kansen, een nieuw stukkie. Laten we hopen dat de laptop nu alle updates heeft gehad, zodat ik meteen kan beginnen. Fijne dag, geniet ervan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *