Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 juni 2022, tis al 9 uur geweest lieverds, ben nog nooit zo laat begonnen met mijn stukkie.

Ik moet eerlijk zijn, het kost me moeite. Het kost me moeite de juiste woorden te vinden, het kost me moeite aan de slag te gaan. Al een paar dagen. Ik weet wat ik moet moet gaan doen maar ik kan me er nog niet toe zetten. Toch moet ik mezelf bij de kloten gaan pakken, der is niet zoveel tijd meer.

Wordt een koe een museumstuk? Een boerderij iets van vervlogen dagen in Tristate City? Ik moet daar niet mee bezig zijn. Hoe verleidelijk het ook is te blijven steken in wat was, vast te houden aan wat moet veranderen of bang te zijn voor wat niet is, ik moet het niet doen. Er liggen zoveel prachtige kansen voor me, als ik maar blijf vertrouwen. Wat zeg ik! Als ik maar leer nog meer te gaan vertrouwen.

Gelukkig heb ik nog even, een maandje of 2. Die kunnen we goed gebruiken voor de nieuwe plannetjes. Voor het opkrikken van het vertrouwen. Voor het loslaten van mijn ego, het accepteren van wat is. Spannende tijden, ik heb er zin an…

Één reactie op “11 juni 2022, tis al 9 uur geweest lieverds, ben nog nooit zo laat begonnen met mijn stukkie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *