Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 juni 2022, nou dat scheelde niet veel lieverds!

Bijna geen stukkie vandaag. Ik heb gisteren mijn tel laten vallen en nu issie overstuur. Via het normale scherm lukt het niet meer om apps te openen en af en toe slaat tie op tilt. Afwachten dus of ik dit stukkie afkrijg en hem daarna kan verzenden naar de wordpress cloud, op hoop van zegen!

Helaas heb ik, op dit moment, het geld niet om de tel te repareren, das een dingetje. Dat op tilt slaan zal vast vaker voor gaan komen dus ik moet een backup gaan regelen. Nu was ik dat al van plan, ik wil de stukkies op een laptop gaan schrijven. Want ondanks dat ik geen simkaart meer in mijn iPhone heb zitten gebruik ik de phone nog steeds veel teveel. En doordat ik teveel op dat ding zit wordt ik constant afgeleid van wat ik eigenlijk moet doen, mezelf herinneren.

Ik ben een boek aan het lezen, ‘de tuinen van Findhorn’. Over Peter, Eileen en Dorothy die vanuit het niets, op de meest onvruchtbare grond, een paradijs opbouwden met de hulp van God, de natuurgeesten en de deva’s. Ik had nog nooit van deva’s gehoord maar nog niet zolang geleden heeft de deva van de laurier mij duidelijk laten weten dat ze der was. Het is tijd dat ik mijn aandacht ga verleggen van de informatie die de iPhone brengt naar de boodschappen van de deva’s. Hoe moeilijk dat ook gaat zijn.

Het ritme van het leven, de harmonie van de natuur, het samenspel van de mens en zijn omgeving, hoe kan het zo verkeerd gelopen zijn. Nou, dat maakt dus geen fuck uit hoe het zo is gekomen! Het gaat er nu om dat we weer in contact komen met de natuur, met de goden, de deva’s, met God. Daar ligt de oplossing.

En geloof me, wat kost het mij een moeite! Het godsbeeld wat ik meekreeg uit mijn jeugd strookt totaal niet met de God die mij, nu al meer dan 2 jaar, onder Zijn hoede heeft. Wat zeg ik, die mij mijn hele leven onder Zijn hoede heeft gehad. Maar de afgelopen 2 jaar heeft Hij wel heel duidelijk laten merken dat Hij voor me zorgt. Dat besef moet ik een plek gaan geven, daarop moet ik mijn godsbeeld aanpassen. En dat naast al die andere spirituele ervaringen die dagelijks op mij af komen. Daar past een 24×7 phone niet meer in. Daar is geen tijd meer voor.

2 reacties op “8 juni 2022, nou dat scheelde niet veel lieverds!”

Goedemorgen Koert,

Wie is de schrijver van het boek De tuinen van Findhorn.
Is dat Annemarie Houwink?
Ik zou het graag zelf willen lezen.

Hartelijke groet,
Ankie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *