Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 juni 2022, in Amerika is het homo-maand lieverds.

Om dat te vieren gaan lagere scholen met de kinderen naar homobars om te kijken naar dragshows. In de UK gaan scholen kinderen van jongs af aan leren insecten te eten aangezien hun ouders het verdommen. Daarnaast gaan bioscopen in de UK als eerste starten met een Digitale ID voor kinderen. Das zo lekker makkelijk, dan vergissen ze zich niet meer in hun leeftijd.

Vroeger leerden wij op school rekenen en taal, en Okay in mijn geval wat over de bijbel. Maar school bemoeide zich niet met mijn eten of met hoe inclusief ik was. Hahaha, ik zie ons al met meester Jan een gaybar binnen lopen voor een dragshow, hilarisch tafereel zou dat worden. Vroeger leerde ik waar Hoogezand Sappemeer en, toen nog, Mongolië lag, eindeloze rijtjes pompte ik in mijn hoofd. Tegenwoordig leren de kids, op school, dat vlees eten slecht is, dat biomassa centrales goed zijn, dat Nederlander zijn niets voorstelt en dat geen meisje of jongetje zijn het meest inclusief is.

Ze nemen jullie je IDentiteit af, vervangen deze digitaal. Ipv naar buiten te gaan om te leren hoe de natuur werkt komen de Seks Zusjes op lagere scholen langs om alle facetten van het neuken door te nemen. Ipv te leren houden van wat er om ons heen groeit en bloeit leren ze jullie de meest eclatante onzin over klimaat en wie goed is in de wereld en wie slecht. Gadverdamme wat is het toch ranzig allemaal, scholen zijn verworden tot de propagandakanalen van de NWO, prediken de “Great Narrative”, zum kotzen.

Op tv zie je niets anders dan woke, klimaat en buitenlanders. We leren jullie dat je je moet schamen als je een autochtone blanke Nederlander bent. Schamen voor je verleden, voor het heden, voor dat je bestaat. Das trouwens in de hele westerse wereld aan de gang. Het is de destructie van de zogenaamde 1ste wereld. Zo gaat dat met beschavingen, iedere x weer gaan we ten onder aan goddeloosheid, bandeloosheid en decadentie. Tis niet anders, wie weet kids, schept het kansen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *