Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 mei 2022, het regende net lieverds.

Nou regen, het druppelde even. Goed voor de bonen en tomaten zullen we maar zeggen. Waar ik heel blij mee ben is dat de kou nu echt weg is. Dat als je je bed uitkomt je voeten niet aan de vloer vastvriezen. Das wel ff fijn. Heerlijk zomer!

Dit weekend moeten de uien en wortelen de grond in. Daarnaast mag ik weer koken voor een aantal mensen, das altijd leuk! Ondertussen studeer ik nog steeds op het Evangelie van Thomas. Logion 11 is een lastige. Ik heb het idee dat ik steeds dichterbij de kern kom van wat er bedoeld wordt maar toch lukt het me niet hem volledig te doorgronden. Ik kom kennis te kort en ervaring, nu ben ik natuurlijk nog jong🤠. Alle tijd om te blijven studeren, te blijven ervaren, ik kom er wel achter!

Een kort stukkie vandaag, ik heb geen zin om naar de wereld om me heen te kijken. Nu ff lekker met Sam uit en kijken hoe het gaat met de meerkoetjes. Meerkoet zijn is nl niet makkelijk. Laten we het ff specifieker maken: meerkoet zijn met kids is niet makkelijk. Die kleintjes hebben zoveel vijanden! Er overleefd er bijna geen 1. Nu zijn meerkoeten ook niet echt slim. Waarom zo’n nest midden in de sloot te bouwen? Lijkt me niet de veiligste plek. Reigers en ratten hebben vrij spel. Ze houden van een uitdaging waarschijnlijk! Doe ik zelf ook, weer een nieuwe dag! Maak er wat van:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *