Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 juli 2024, artem munitiedepot, ik had er nog nooit van gehoord.

Onze landmacht is op zoek naar ruimte om munitie op te slaan en dat willen ze nu net doen waar ik momenteel verblijf. Maar das in de middel of nowhere, niet naast een kinderziekenhuis, je kan hoogstens mij raken en een paar Friese boeren en dan houd het op. Maar het artem munitiedepot lag op 2 km afstand van een kinderziekenhuis, en nu bakkeleien ze over wie dat ziekenhuis heeft geraakt. Wie bouwt er in vredesnaam een ziekenhuis naast een munitiedepot, of andersom? Das vragen om ellende.

De Poetin doet niet anders dan wereldleiders ontvangen. Gisteren kwam Modi langs, afgelopen week zaten ze met z’n allen in Kazachstan voor de SCO meeting en wipte Orban nog even voorbij, het gaat maar door. Voor een geïsoleerde wereldleider heeft de Poetin het errug druk. Die Orban trouwens, vredesmissie 3,0 noemt hij het. De EU valt als 1 blok over hem heen. De navo wil namelijk niet over vrede praten, de navo bouwt munitiedepots naast kinderziekenhuizen.

Hoeveel jonge Oekraïense en Russische mannen en vrouwen moeten er nog opgeofferd worden omdat de navo niet over vrede wil praten? Tijdens het schrijven van dit stukkie zijn er weer 50 tot 100 soldaten omgekomen en dat idee maakt mij gek. Voor mij kan niets, maar dan ook niets, een leven verantwoorden. Oorlog is zo zinloos.

2 reacties op “10 juli 2024, artem munitiedepot, ik had er nog nooit van gehoord.”

Het is te idioot voor woorden. De mens is kampioen eigen glazen ingooien. Nou ja, diegenen die achter dit duivelse gedoe zitten, hebben een ander idee van een ideale wereld. Iets met kinderbloed en -sex schijnt het. Enfin, ik geloof niks meer, leugens, dikdoenerij, misleiding, het is een grote shitboel. Het enige wat ik nog een klein beetje vertrouw is mijn eigen logisch denkvermogen. Dat ik volgens naaste kennissen, familie en vrienden toch vaak in de war ben, sterkt mijn zelfvertrouwen. Ze kijken allemaal naar het NOS journaal en lezen de kwaliteits kranten. Hetgeen ik verre van mij hou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *