Categorieën
Niet gecategoriseerd

9 juli 2024, zo ben ik ff laat.

Heb lang wakker gelegen vannacht. Tis zo heerlijk rustig hier als het nacht is, al valt mij elke x weer op hoeveel vogels er toch nog lawaai maken zo midden in de nacht. Eigenlijk moet ik een vogel geluiden cursus gaan volgen, maar kan er ook gewoon van genieten.

Het zou fijn zijn als het een x mee zat, dat doet het niet veel. Vooral op het gebied van geld zit het niet mee. Kheb nog geld tegoed van mijn vorige werkgever, over de maand juni, maar dat laat op zIch wachten. Das wel balen. Al heb ik niets meer met geld, probeer ik me er niet mee bezig te houden, ik heb het soms toch nodig. De motor moet gerepareerd en dat gaat wat kosten, dat kan ik zelfs zien, dus daar heb ik geld voor nodig. Als de motor draait kan ik dichterbij het werk gaan liggen met de boot en dat scheelt dan weer nat worden op de brommert. Voordelen te over maar het zit niet mee, nou ja dan maar brommeren.

Kheb gewoon geen geluk met motoren. Koertje en motoren is geen goed huwelijk. Ooit heb ik nog geprobeerd mijn motor rijbewijs te halen, gelukkig is dat toen niet gelukt. Tijdens het rijexamen ben ik de examinator kwijt geraakt, en dat was, vond hij, niet de bedoeling. Pislink was ie, had hij nog nooit meegemaakt in de 15 jaar dattie rij-examinator was.

Nou ja, geduld Koertje alles komt op zijn tijd, zei mijn moeder altijd. Laten we hopen dat mij toekomt waar ik voor heb gewerkt, of dat de motor het weer gaat doen. 1 van beide…

Één reactie op “9 juli 2024, zo ben ik ff laat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *