Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 juli 2024, extreem rechts is uitgeschakeld in Frankrijk!

En nu? Nu gaat links regeren. Wie de premier moet worden van de linkse coalitie? Daar zijn ze nog niet uit. Eigenlijk zijn ze het nergens over eens, van kernenergie tot bezuinigingen, van wijnsubsidie tot burgerrechten de linkse coalitie is het nergens over eens. Nou misschien over 1 ding, de rijken moeten het gaan betalen. Die zijn dan ook al hun spullen aan het pakken.

Nu ben ik geen le pennetje fan maar of wat er nu zit beter is? Ik weet het niet. Angst is een slechte raadgever en volgens mij is deze hele poppenkast gebaseerd op angst. Ik zie het somber in voor Frankrijk, sorry lezer Hugo. Maar goed ik zit er vaker naast, wie weet bloeit Frankrijk weer helemaal op.

Extreem was ook het weer! Warmste maand ooit!! Ach ik moet erover ophouden. Zeikenste nat was ik gisteren op de heenweg naar werk. Daar zat ik met mijn winterjas aan op mijn geleende tomosje, 7 juli, zeikenste nat en koud. Wat ik gisteren over me heen kreeg was geen zomerstorm maar gewoon een herfststorm, koud en nat. Maar het is extreem warm. Extreem is een populair woord tegenwoordig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *