Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 juli 2024, ik moet ff brommeren om thuis te komen van werk.

Gisteren had ik mijn winterjas aangetrokken en toen ik thuiskwam had ik koude handen. Maar gelukkig schijnt het zonnetje nu weer. Laat ik de dag positief beginnen!

Ik werk er nu bijna 2 weken, ik denk dat ik het dit keer langer ga volhouden. Om nou iedere x weer te schrijven over een baan waar ik binnen no-time weer ontslagen ben vind ik ook niets. Tis niet makkelijk om een Koert in dienst te hebben, dat is nou eenmaal zo. Maar hier in dit restaurant schrappen we zelf de aardappelen, maken zelf verse appelmoes, er komt maar weinig uit een pakje. En dat vind ik belangrijk, daar hou ik van. Duizenden kilo’s appelen worden er per jaar, met de hand, geschild. Duizenden kilo’s uien gepeld en gesneden, ik mag dat wel, gewoon ouderwets, eerlijk handwerk. Daar kan je liefde in stoppen, dat is wat de wereld nodig heeft.

Tis alleen een stukkie brommeren, dat is niet lekker met al die regen. Wel een mooie tocht hoor, zo rij ik over de Munstergruppe, een eeuwenoud monniken pad. Al ziet de Munstergruppe er bij windkracht 10 een stuk minder mooi uit. Er moet het 1 en ander aan de motor van de boot gebeuren, daar moet ik nu maar vaart mee maken. Dan kan ik daar meer in de buurt gaan liggen, dat scheelt een stukkie brommeren. Genoeg te doen, maar ik maak me niet druk. Het begint nu net weer te regenen, jammer. Het heeft genoeg geregend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *