Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 juli 2024, ze bereiden ons voor op een oorlog.

En zie ze daar stoer staan! De mannen. Nou, trouwens, er staat niet ons, er staat het kabinet en bedrijven. Wij de burgers hebben er niets mee te maken, doen niet mee, oorlog is voor grote mensen, slaapt u lekker verder.

De beelden van dode Russische en Oekraïense soldaten staan op mijn netvlies gegrift. Die soldaten zijn geen kabinetsleden, werken niet in het bedrijfsleven. Ooit waren het burgers die niet voorbereid waren op een nu al weer, bijna, 3 jaar durende oorlog. De mensen die voorbereid worden op een oorlog vechten namelijk niet aan het front, die zouden wel gek zijn! Ze zijn niet voor niets voorbereid. Geld verdienen ze er wel aan, miljoenen, wat zeg ik, miljarden gaan er in om. Daarvoor bereiden ze zich voor, zij wel.

Ik wil geen oorlog. Ik doe niet mee aan een oorlog. En ik wil ook niet dat dit kabinet zich voorbereid op een oorlog. We moeten ons voorbereiden op vrede, dat is namelijk ook mogelijk. Je voorbereiden op vrede is veel slimmer, gezelliger en maakt lang niet zoveel troep. Maar kijk robbie en onnooootje lachen, kijk ze tevreden kijken, zij bereiden zich voor op oorlog, samen met het kabinet en het bedrijfsleven. En wij de burgers laten het toe, we lezen het, sommigen huiveren misschien even, en we gaan door. Want we kunnen er toch niets aan doen, en zijn bang te verliezen wat we denken te hebben.

Je voorbereiden op een reis, een vakantie, een nieuwe baan of een school doe je niet voor niets, dan ga je ervoor. Als wij deze malloten niet stoppen dan gaan ze er ook voor. Dat moeten we stoppen, want geloof me als een FAB5000 neerkomt op je huis is er niets meer over van wat je denkt te hebben.

2 reacties op “6 juli 2024, ze bereiden ons voor op een oorlog.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *