Categorieën
Niet gecategoriseerd

5 juli 2024, ik ben moe.

Hebben meer mensen daar last van? Zo’n intense moeheid waar je maar niet vanaf komt. Dat je ook nergens zin aan hebt, alleen maar wil liggen. Slapen, rusten, dutten, snurken, alleen maar liggen, ik ben zo moe…

Tis alweer 5 juli, en de Engelsen hebben een nieuwe premier. Niet dat dat iets gaat uitmaken maar het houd de mensen bezig. Wat ik dan weer wel leuk vind is dat die meneer farage eerlijk is over wie de oorlog in Oekraïne is begonnen in 2014. Een ander geluid is belangrijk in deze dagen. Verder doet het er niet veel toe, ik blijf moe.

Ik hoor het meer om me heen, ben niet de enige die moe is. Zelfs mijn stukkie schrijven valt me zwaar. Alles is energie, ik schreef er een paar dagen geleden nog over, maar tis een zware energie op dit moment, loodzwaar. En die drukt op ons 24×7. Ik ga nog ff liggen, ben moe, tot morgen…

Één reactie op “5 juli 2024, ik ben moe.”

Die moeheid is meestal het gevolg van “de weg kwijt zijn”, het ontbreken van een project waarvoor je wilt inzetten, er is niets waar je naar uit kunt kijken. Ken je de Germaanse Nieuwe Geneeskunde volgens Ryke Geerd Hamer? Zo niet: zeer aan te bevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *